Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tribina

Pobuna mještana Mraclina protiv plana gospodarenja otpadom

Mraclinska dubrava
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
13.08.2014.
u 07:56

Grad Velika Gorica raspisao je javnu raspravu o planu, ali od 15. srpnja do 15. kolovoza, u vrijeme kad su godišnji odmori

Očekujemo zanimljivu diskusiju, tim su riječima mještani Mraclina okupljeni u udrugu Volim Mraclin najavili današnju tribinu o Planu gospodarenja otpadom Grada Velike Gorice. Naime, u tijeku je javna rasprava o gospodarenju otpadom. Kako mještani Mraclina ističu, rasprava je otvorena baš u vrijeme godišnjih odmora, 15. srpnja, i trajat će do 15. kolovoza.

"Planom koji je predložen predviđa se proširenje i zadržavanje lokacije Mraclin u svrhu 'predobrade' smeća prije odvoza na županijsko odlagalište u Ivanić Grad premda se Mraclin treba trajno zatvoriti nakon 2018. godine kada s radom počinje županijsko odlagalište u Ivanić Gradu", poručuju iz udruge Volim Mraclin.

Stoga su se odlučili na organiziranje tribine koja počinje danas u 20.30 sati u društvenom domu Mraclin, Braće Radića bb. Inače, Plan gospodarenja otpadom Grada Velike Gorice donosi se za razdoblje od 2014. do 2020. godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije