Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava na igralištu

Djevojčica se ubola na narkomansku iglu u Velikoj Gorici

vrtuljak
Foto: Ilustracija: Slavko Midzor/PIXSELL
13.08.2014.
u 21:55

- Odmah je počela plakati, a kad se digla odmah sam primijetila iglu da viri iz noge- kazala je njezina majka

Djevojčica stara godinu i pol dana ubola se na narkomansku iglu dok se igrala pokraj pješčanika na igralištu u Velikoj Gorici, javlja VG danas.

- Najmlađa se igrala van pješčanika, gdje je razbacan pijesak, u trenu je čučnula i doslovno sjela na odbačenu iglu. Odmah je počela plakati, a kad se digla odmah sam primijetila iglu da viri iz noge - kazala je njezina majka za VG danas. Ispričala je da je igla bila puna droge te da je u njoj bilo i krvi. Prema njezinim riječima, ubod je bio nekih 3 centimetra djetetu u bedro. 

Belićeva se s kćeri uputila u dječju bolnicu u Klaićevoj ulici u Zagrebu. Nakon što su njezinom djetetu očistili ranu uputili su ih u Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević gdje su napravili pretrage.

Je li se djevojčica preko igle zarazila nekom bolešću ili virusom poput Hepatitisa ili HIV-a koji prati narkomane saznat će nakon što dođu rezultati. Prve nalaze dobit će za tjedan dana, sljedeći će biti za dvadesetak dana, nakon čega slijedi 6 mjeseci testiranja, kontrole i iščekivanja nalaza, javlja VG danas.

Cijeli članak čitajte ovdje

>> Očajna majka: Tek ćemo za dva mjeseca znati je li mi kći zaražena!

Komentara 12

CA
cavecanem
22:47 13.08.2014.

bitno da je policija na svakih pet kilometara ceste i naplaćuje kazne a za narkiće i igle nisu zainteresirani

OR
.orlando
22:48 13.08.2014.

strašno

SU
suncesmokvemaslina
22:52 13.08.2014.

Bože sačuvaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije