Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUFORIJA U ZAGREBU

FOTO Tko pamti ovakav interes za Dinamo? Ovo je red ispred blagajne s ulaznicama!

Gorica i Dinamo sastali se u 32. kolu HT Prve lige
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
30.04.2022.
u 15:07

Već u Velikoj Gorici tijekom prošlog kola moglo se vidjeti da Dinamo ponovno zanima zaljubljenike u plavu boju, a vrhunci će svakako biti dosegnuti za tjedan dana protiv Osijeka, odnosno, za tri tjedna u posljednjem kolu protiv Hajduka.

Dinamo sutra (19:05) u 33. kolu Prve HNL gostuje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i čini se da bi taj stadion kapaciteta za 5350 gledatelja mogao biti ispunjen do posljednjeg mjesta, čime bi se srušio rekord posjećenosti Lokomotivine utakmice iz novijih vremena.

Naime, ovo prvenstvo specifično je zbog činjenice da se nakon više od dva desetljeća tri kluba bore za titulu, donedavno četiri. Samim time, interes navijača je ogroman, a u prilog im ide činjenica da bi se Dinamo usred Zagreba mogao približiti korak do toliko željene titule.

Već u Velikoj Gorici tijekom prošlog kola moglo se vidjeti da Dinamo ponovno zanima zaljubljenike u plavu boju, a vrhunci će svakako biti dosegnuti za tjedan dana protiv Osijeka, odnosno, za tri tjedna u posljednjem kolu protiv Hajduka.

Foto: Čitatelj

- Lokomotiva je neugodna, ali vjerujem da će naša kvaliteta biti dostatna. U igri je 12 bodova i raspored nam ne ide na ruku, ali idemo pobijediti u svim utakmicama - izjavio je trener Dinama Ante Čačić.

Silvijo Čabraja pak vidi veliku motivaciju pobijediti Dinamo, što bi mu kao treneru svakako itekako godilo.

- Ne bih se složio da je utakmica bitna samo Dinamu. Pokušavamo biti peti na kraju sezone i nama je svaka utakmica bitna. I bit će i svaka sljedeća tako da nema razloga da protiv Dinama ne uđemo u utakmicu 100 posto angažirani.

Lokomotiva je ove sezone već pomrsila planove Dinamu pobijedivši ga 1:0 u studenome baš u Kranjčevićevoj i odigravši 0:0 na Maksimiru 20. veljače ove godine. U prvom ovosezonskom međusobnom okršaju Dinamo je prošlog kolovoza slavio 1:0.

Što se pak rekorda tiče, da bi se nadmašio dvoboj Lokosa i Hajduka iz sezone 2019./2020., Dinamo bi trebalo gledati više od 4120 navijača.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

>>> Kolinda Grabar-Kitarović pjeva Dinamove pjesme

Ključne riječi

Komentara 4

BS
Blue_shirt
17:25 30.04.2022.

A onda je svizac zamotao cokoladu. Mokri snovi navijaca koji eto cekaju 17g da se ostvari scenarij da Dinamo propadne... A realnost je nesto drugo NKDZ vec drugu godinu unatoc krizi u svijetu osvaja titule i biljezi visak u blagajni.. Dok nasuprot njima udruga vec drugu godinu akumulira gubitke, osijek isto u gubicima... Kako mislite da ce propast ovi sto da nikog ni ne prodaju imaju dovoljno akumulirane dobiti za zivot, a protivnici moraju orodat barem 2-3 najbolja samo da dodju na 0...

ZO
zoranos
15:43 30.04.2022.

Čemu sve to? Dinamo je kao projekt propao! Sve ove uspijehe unazad par godina Dinamo može pripisati dobrim mladim igračima koje je kupovao par sezona prije. Sada ti igrači polako redom svi odlaze (Olmo, Gvardio, Majer, onaj Poljak, Kastrati, Jakić, Moro ... ), a kupljen je jedino Bulat koji nije napravio ništa. Menalo je izgubio, a neki drugi se nisu probili niti blizu (Barton otpisan, Korejci poslani kući, onaj Talijan sličan Baloteliju otišao isto). Ispred nosa Dinamu "ukradeni" Roko Šimić, Zvonarek i Kačevenda koji je očito preskup. I sada će uskoro otići i Ivanušec i Dinamo će biti prisiljen kupovati skupe i starije igrače klase Machado koji uglavnom ne donose prevagu! Propuštanjem kupovine one trojice mladić talenata prije navedenih Dinamo je kao projek propao! Ove godine će uspjeti oscojiti naslon i nakon toga dugoooo neće više biti prvak i potonut će u nekim kvalifikacijama za tamo neku konferencijsku ligu koja ne donosi ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije