Obavijesti

Sport

Komentari 6

Abramović zabio ''svojima'', Sesvetama bod u Velikoj Gorici

Abramović zabio ''svojima'', Sesvetama bod u Velikoj Gorici
1

Gorica i Sesvete odigrali su 1-1 u derbiju 9. kola Druge HNL. Za domaćina je zabio Nikola Rak u sedmoj, a izjednačio je Domagoj Abramović u 33. minuti utakmice...

VIDEO

Nije bilo lako igrati po ovako teškom terenu, pogotovo s obzirom na to da obje ove momčadi vole tehnički nogomet, ali na kraju mislim da možemo biti zadovoljni i jedni i drugi, rekao je pomoćni trener Sesveta Vlado Petrović nakon 1-1 u derbiju 2. HNL.

Gorica je lidera tablice dočekala u kompletnom sastavu, dok je Sesvećanima nedostajalo nekoliko igrača. Između ostalih i najbolji pojedinac Hrvoje Štrok. Unatoč tome, gosti su u uvodnom dijelu utakmice imali tri sjajne prilike, a Gorica samo jednu. No Goričani su tu jednu zabili, strijelac je bio Nikola Rak u 7. minuti, dok Sesvete svoje nisu. No zato je ušao slobodni udarac Domagoja Abramovića u 33. minuti. Nekadašnji igrač Gorice zabijao je bivšem klubu i lani kao igrač Lučkog, sad je nastavio taj niz.

- Objektivno, nakon prvih 45 minuta mogli smo gubiti s nekoliko golova razlike - priznao je trener Gorice Ilija Lončarević i dodao:

- A opet, u drugom poluvremenu smo mogli i dobiti utakmicu, samo da je ona Kiševa lopta ušla...

Tomislav Kiš, prvi strijelac lige, nije imao svoj dan. Loše je reagirao u dvije, tri situacije, a onda je u 66. minuti mogao sve riješiti iz penala. Ni to nije išlo. Zaletio se, opalio i poslao loptu visoko preko gola.

- Da, borimo se za vrh, ali imamo mi nekoliko nedostataka. O onima na koje ne mogu utjecati ne želim ni govoriti, ali o momčadi želim i hoću. Nažalost, moji igrači kao da ne znaju što znači boriti se za vrh, igrati i ponašati se kao domaćin. Oni vole doma igrati nogomet, nadigravati se, a kad je teren ovakav kao što je bio protiv Sesveta, to je nemoguće. I onda nemamo rješenja - ljutio se Lončarević.

Borba za vrh se nastavlja, i jedni i drugi gledaju prema prvoj ligi.

- Mi nemamo imperativ, ali igrat ćemo iz kola u kolo najbolje što možemo, pratiti što se događa oko nas i iskoristiti svoju šansu ako se ukaže. Sigurno nećemo odbiti priliku da uđemo u prvu ligu - zaključio je Vlado Petrović, bivši igrač Dinama, a danas pomoćnik trenera Valentina Barišića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići