Novosti Sport Događanja

Policija uhvatila 44-godišnju provalnicu koja je ovog proljeća "operirala" po Gorici i Donjoj Lomnici

22.05.2023. / Ivana Ćurić

Policija je pronašla i privela 44-godišnju ženu koja je na goričkom području ovog proljeća počinila tri provale u obiteljske kuće.

Operativnim radom na terenu i dobrom suradnjom s građanima te brzom reakcijom policijskih službenika došlo je do pronalaska počiniteljice u tri slučaja provale,odnosno pokušaja provale na goričkom području.

Riječ je o kaznenim djelima koja su se dogodila 23. veljače u Lomničkoj ulici zatim od 30. travnja do 5. svibnja u Kurilovečkoj ulici, te od 16. do 17. travnja u Donjoj Lomnici. Uhvaćena provalnica otprije je poznata policiji.

- Radi se o počiniteljici 1979. godište, a kaznena djela je činila da bi ulazila u dvorište, zvonila i kucala na vrata, kada bi vidjela da nema nikoga,vršila bi provale zavlačenjem alata kroz vrata ili prozor. U nekim slučajevima nije pronašla predmete koje bi ukrala, pa je tu riječ o pokušaju provale. Počiniteljica je privedena i protiv nje je podneseno posebno izvješće kao nadopuna ranije podnesenih kaznenih prijava-kazao je Nikica Ljubanović iz PP Velika Gorica.

Podijeli