Treća sreća

Natječaj za javni linijski prijevoz poništen, Velika Gorica ide na novi natječaj

Grad Velika Gorica procijenio je vrijednost natječaja na 15.130.400,00 eura bez PDV-a za sedmogodišnji ugovor, a na natječaj su stigle ponude od 25.585.641,23 eura od Autoturista Samobor, dok je ponuda Autotransa iznosila 24.584.463,96 eura
Terminal ZET-a u  Velikoj Gorici Marko Prpic/PIXSELL

Tema prijevoza na području grada, provukla se i na ovoj sjednici Gradskog vijeća. Naime, Grad Velika Gorica raspisao je Natječaj za ovog prijevoznika, što je bilo u fokusu pitanja vijećnice Karmen Rak.

-Ponovljen je natječaj za javnog linijskog autobusnog prijevoznika za Veliku Goricu, i prema informacijama koje sam vidjela stigle su dvije ponude. Kako obje ponude premašuju vrijednost natječaja, zanima me da li je izabran ponuđač- upitala je vijećnica Karmen Rak.

Pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i promet Dubravko Katulić potvrdio je kako su obje ponude premašile predviđeni iznos koji je grad planirao za tu namjenu. Grad Velika Gorica procijenio je vrijednost natječaja na 15.130.400,00 eura bez PDV-a za sedmogodišnji ugovor, a na natječaj su stigle ponude od 25.585.641,23 eura od Autoturista Samobor, dok je ponuda Autotransa iznosila 24.584.463,96 eura.

-I ovaj smo natječaj poništili jer su cijene bile puno više te idemo u novi natječaj. Vjerujem kako ćemo dobiti kvalitetniju i jeftiniju ponudu, a samim time i kvalitetniji prijevoz za sve naše sugrađane- naglasio je Katulić.

Izbor urednika
Ostalo
Velika Gorica