Novosti Sport Događanja

Od dječačkih snova do uspješnog detailera

23.12.2023. / Redakcija

Naš sugrađanin Stjepan Pralas, zvani Stipe, živi svoj dječački san, radi ono što je htio raditi od dječačkih dana i radi ono što voli, a to je detailing vozila.

Još kao školarac pomagao je tati u njegovoj radionici i prao automobile njegovih klijenata, tako se i stvorila ljubav prema automobilima.

Iako ga je život odnio na razne strane, ljubav prema automobilima je pobjedila i tako je prije dvije godine ispunio svoju dječačku želju i otvorio svoju radnju "LUXUS DETAILING PRALAS".

-Sada radim ono što zaista volim, od poliranja vozila, mažemo razne premaze za zaštitu laka (keramički premaz ili vosak), kemijskog čišćenja ili premium pranja i detailing unutrašnjosti. Kada vidim "wow" efekt na licu svog klijenta, tad znam da sam ispunjen jer najvažnije je raditi ono što voliš, tek tad možeš dat 100 posto sebe i vidjet sjajne rezultate-ističe naš sugovornik i dodaje:

-U kratkom vremenu stekao sam sjajan broj klijenata, i ovim putem želim u svoje ime, i u ime LUXUS DETAILING PRALAS team-a svim svojim klijetima i onima koji će to tek postati sretan i blagoslovljen Božić te zdravu i uspješnu 2024. godinu-zaključio je Pralas.

 

(Promo)

Podijeli