Novosti Sport Događanja

FOTO: Novo vozilo u garaži Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica

25.01.2024. / Redakcija

Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica pohvalila se da će im u novoj operativnoj godini na usluzi biti i novo vozilo, CFmoto nabavljeno uz podršku Grada Velike Gorice.

-Raduje nas razumijevanje Grada Velika Gorica u aspektu opremanja vozilima i opremom u narednom periodu. CF moto vozilo koje je stiglo u JVP VG koncem prošle godine je vrlo korisno vozilo koje će biti upotrijebljeno u raznim i specifičnim situacijama koje zahtijevaju upravo korištenje vozila karakteristika kakve ima naš quad-poručili su putem društvenih mreža.

Riječ je o vozilu s pogonom 4X4, zapremnine od 800 cm3 i velikom snagom, a omogućiti će kretanje i djelovanje na specifičnim intervencijama : elementarne nepogode, izvidi, potrage i spašavanje unesrećenih osoba, izvanredne situacije.


-Quad vozila su već u upotrebi i korištenju u vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije, mi se ovime pridružujemo postrojbama u okruženju i veselimo se novom članu postrojbe. Ovim putem zahvaljujemo Gradu Velika Gorica te se obvezujemo brinuti o vozilu i djelovati na najbolji mogući način, u cilju sigurnosti građana Velike Gorice-kazali su iz JVP Velika Gorica.



(foto:JVP VG)

Galerija slika

FOTO: Novo vozilo u garaži Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica FOTO: Novo vozilo u garaži Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica FOTO: Novo vozilo u garaži Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica FOTO: Novo vozilo u garaži Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica

Podijeli