Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite ako nešto znate

Nestala 21-godišnja Marta Perišić: Njezina majka moli za pomoć

Marta Peršić
Marta Peršić Foto: Nestali.hr
U Velikoj Mlaki pokraj Velike Gorice nestala je 21-godišnja Marta Perišić. Ako ste je vidjeli ili posjedujete informacije koje bi mogle dovesti do njezina pronalaska, kontaktirajte policiju.

U Velikoj Mlaki kod Velike Gorice nestala je 21-godišnja Marta Perišić. Ona se jučer udaljila s adrese Ulica Svete Barbare u Velikoj Mlaki i od tad joj se gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na terasi kafića VIDEO Opušteno u Slavonskom Brodu: Snimljen kako u javnosti "vuče lajne" pa priveden

Njezina majka Branka na Facebooku je podijelila objavu u kojoj moli sve koji imaju neku informaciju da joj se jave.

U trenutku nestanka Marta je na sebi imala maslinasto zelenu trenirku i crne tenisice. Srednje je tjelesne građe, visoka 168 centimetara, svjetloplave kose i kestenjaste boje očiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koji su uvjeti? Jedna europska država odlučila je umirovljenicima subvencionirati putovanja: Organizirali i dvije vrste paketa

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i preko e-mail adrese: nestali@nestali.hr", mole iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene