Novosti Sport Događanja

Vrijedni poljoprivredni alati na meti kradljivaca u vikendicama

11.03.2024. / Redakcija

Od 2. do 11. ožujka policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica evidentirali su ukupno 66 događaja, od toga 30 kaznenih djela.

U istom periodu dogodilo se 15 prometnih nesreća, dva prekršaja zbog nasilja u obitelji i tri prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge.

Policijski službenici zaprimili su tri dojave o provalama u vikendice, odnosno u njihovim spremištima.

-U Kozjači između 10. siječnja i 10. ožujka u vikendici se dogodila provala. Obavljen je očevidi prilikom kojeg je utvrđeno da je nepoznati počinitelj u tom periodu provalio u podrum vikendice i otuđio dvije plinske boce. Zatim je provalio u prizemlje iste vikendice, razbacao stvari i udaljio se u nepoznatom smjeru. Osim što je otuđio dvije plinske boce, odnio je trimer za travu i sjekiru. Šteta je procijenjena na oko 350 eura-izvijestili su iz velikogoričke policije.

U periodu od 26. veljače do 4. ožujka u mjestu Turopoljski Markuševec provaljeno je u šupu iz koje je nepoznati počinitelj ukrao poljoprivredne alate (motokultivator, pripadajući plug i flaksericu) Šteta je procijenjena na oko 2500 eura.

U periodu od 3. do 8. ožujka dogodila se provala u Krušaku u spremištu pored vikendice. Nepoznati počinitelj ukrao je motornu pilu, motornu kosilicu i trimer za travu, električnu blanjalicu i metalno postolje za roštilj te deset litara benzina. Šteta iznosi oko 10000 eura.

 

(Foto:ilustracija)

Podijeli