Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra prilika

Velikogoričani mogu saditi u novom gradskom vrtu

gradski vrtovi
Luka Stanzl/PIXSELL
14.04.2016.
u 16:57

Natječaj za dodjelu četrdesetak parcela, koje se mogu koristiti dvije godine besplatno, uz mogućnost produljenja, traje do 22.4.

Velikogoričani koji žele imati svoje parcele za sadnju povrća i bobičastog voća, začinskog bilja ili cvijeća mogu se prijaviti na novoraspisani natječaj.

Nakon 36 građana koji su vrtne parcele dobili u Podbrežnici, Grad po novom natječaju nove parcele, njih četrdesetak, osigurava u Ulici Nikole Tesle, pokraj kućnog broja 47.

Vrtne parcele daju se na korištenje na dvije godine bez naknade s mogućnošću produljenja korištenja pod uvjetom da se korisnici prema njima odnose pažnjom dobrog gospodara – poručili su iz Grada Velike Gorice.

Zahtjev za korištenje vrtne parcele može podnijeti samo jedan član zajedničkog kućanstva, a podnosi se na obrascu koji se podiže u sobi 407/IV Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica.

Natječaj je otvoren do 22.4., a pravo podnošenja zahtjeva za korištenje vrtnih parcela ima osoba s prebivalištem na području Grada Velike Gorice koja nema u vlasništvu, suvlasništvu, zakupu ili na korištenju drugo obradivo zemljište.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije