STRAVA KOD POKUPSKOG

Policija pronašla beživotna tijela muškarca i žene u obiteljskoj kući

 Željko Puhovski / Hanza Media

Bračni par M.Š. i S. Š. pronađeni su mrtvi danas oko 12.30 sati kada je policija na zamolbu njihove kćeri obzirom da joj se nisu javljali provalila u njihovu obiteljsku kuću u Lukinić Brdu nadomak Pokupskog. Po ulasku u kuću, kako doznajemo, kraj beživotnih tijela sjedio je njihov 19-godišnji sin S.Š.

Prema informacijama s mjesta događaja ubojstvo se dogodilo navodno jučer tijekom dana, a 19-godišnjaka su policajci odmah odveli u policiju na kriminalističku obradu.

Željko Puhovski / Hanza Media

Prema pričanjima mještana, kći bračnog para kad je jutros došla pred kuću naišla je na zaključana vrata, a kako ih nitko nije otvarao obilazila je oko kuće te kroz prozor vidjela kako na stoliću unutrašnjosti jedne od prostorija gori svijeća.

Željko Puhovski / Hanza Media

Neznavši što se događa otrčala je do prvih susjeda kako bi doznala jesu li vidjeli njene roditelje, a kako ih ni oni nisu vidjeli od prethodnog dana, zvali su u lokalnu trgovinu kako bi se uvjerili jesu li jutros nešto kupovali. No ni tamo ih nisu vidjeli pa je nazvana policija koja im je rekla da ništa ne diraju oko kuće i da dolaze brzo.

Policija provodi istraživanje kako vi se rasvijetlile okolnosti tragedije koja je šokirala cijelo mjesto.

Željko Puhovski / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 18:48