Home FRIK IZ KVARTA FRIK IZ KVARTA Dobri primjeri loših uleta

FRIK IZ KVARTA Dobri primjeri loših uleta

PODIJELITE

Odvajkada je muškarce zanimalo na koji način osvojiti srce djevojke s koje ne mogu skinuti oči. Na internetu svakog dana niču tone materijala koji muškarcima nude dobitni zavodnički pristup. Recepture se međusobno prilično razlikuju no jedan sastojak se nameće kao neizostavni dio svakog „jela“, a to je – samopouzdanje. Stoljećima se koplja lome oko toga koji pristup daje najbolje rezultate i koje karakteristike muškarca najbolje prolaze kod žena. Je li sve samo igra naših feromona tj. je li zapravo više manje nevažno što i kako pričamo ako nas je djevojka već „namirisala“ kao svog potencijalnog mužjaka ili je itekako važan i verbalni dojam kojeg ostavljamo – čak i onda kad smo joj fizički neodoljivi? Neki kažu da je sve u stavu, odlučnosti, govoru tijela i šarmantnoj bezobraznosti dok su drugi više poklonici romantičnijeg, suptilnijeg stila. Neki propagiraju kombinaciju to dvoje, a neki se zgražaju nad svime time pod argumentom da bi upucavanje trebalo biti nešto potpuno spontano i lišeno bilo kakve pripreme i slijeđenja prethodno naštrebanih uputstava. Ta nisu žene aparati, a i ispod časti im je na taj način „osvajati nagrade“. Kako god bilo, odlučio sam sa vama podijeliti neke ulete koje sam ovih dana, iz čiste zabave osmišljao, a poneki, već postojeći, zdipio i malo prilagodio. Tko zna, možda koji od njih i isprobam pa u nekom od slijedećih tekstova podijelim s vama reakcije (čitaj bruke) koje su iz njih proizašle: ulet-drugi
1. Podsjećaš me na jednog štrebera iz srednje. „Zašto?“ Sva si mi za 5.
2. E mala, da si muško, zbog tebe bi postao peder.
3. Što tako sama djevojka radi lijepa?
4. E bok, smijem ti pregledat džepove? „Zašto?“. Da provjerim dal’ je u njima srce koje si mi ukrala.
5. Uletiš zgodnoj ženskici u turističkoj agenciji: „Rezervirao bih dvije karte za Kubu. „Može, kada?“ Kad god si slobodna.
6. S ovakvim tijelom mogla bi bit doktorica. „Kak to misliš?“. Pa liječila bi ljude od impotencije.
7. Kršćanski ulet: Toliko si lijepa da bi grijeh bio da ti ja sad ne uletim. Mislim, ne želiš valjda da sutra zbog tebe moram na ispovijed?
8. E sorry, jesi ti možda stjuardesa? „Ne, zašto?“ Pored tebe se osjećam kao da letim.
9. Primjer prošnje djevojke: Mama mi je rekla da se kući ne vraćam bez žene. Ne želiš valjda razočarat moju mamu?
10. Za filozofe koji su s naočitom damom uspostavili očni kontakt: Dok sam te gledao primijetio sam da i ti mene gledaš pa sam ti došao reć’ da glede našeg obostranog pogledavanja imam u vidu jednu zajedničku cugu, a dalje ćemo vidjet.
11. Dami koja se naočigled dosađuje za šankom: E, nemaš pojma kak se dobro provodiš u mojoj mašti. Hoćeš se igrat „Pretvori maštu u realnost“?
12. Hrpi djevojaka: E cure, znam jedno mjesto gdje cugu toče besplatno cijelu noć. „Gdje?“ Kod mene doma.
13. Čestitam! Osvojila si me!
14. Naletiš na klasično odbijanje: „Nemoj se trudit, imam dečka“. Ti samo mirno: Nema problema, nisam ja ljubomoran.
15. Opasno atraktivnoj djevojci: „Spreman sam smanjit svoje kriterije ako mi postaneš cura“.
16. U mračnom klubu: „Bojim se mraka, hoćeš me otpratit kući?“
17. Hej lutko, tko te pustio van iz izloga?
18. Kladim se u poljubac da mi nećeš dat svoj broj (jedno moraš dobit).
19. E, jel ti Nikola Tesla što u rodu? Čim te vidim strese me struja.