Novosti Sport Događanja

Mraclin gaji nadu u ostanak

01.02.2017. / Sportska redakcija

Prvo ovosezonsko okupljanje i druženje nogometaši Mraclina imali su protekle subote. Trener Nino Matković i predsjednik Goran Vukašinec održali su kraće obraćanje, te je dogovoreno kako se s pripremama kreće sutra. Situacija u Mraclinu nije idealna, klub trenutno u poretku Jedinstvene županijske lige zauzima pretposljednje 16. mjesto s devet bodova na kontu.

-Optimizam nas nije napustio. Jesenas smo u većini utakmici bili ravnopravni, no nedostatak fizičke spreme utjecao je na slabiji bodovni učinak. Dečki su si rekli kako će dati sve od sebe tako da kao i prošle zime gajimo nadu u ostanak- kaže predsjednik Vukašinec, koji ove zime nije besposličario.

 

Kako bi dodatno osnažio momčad dogovorio je dolaske Admira Hasanovića, Tomislava Kreševca, braće Stjepana i Nikole Feljana, a na povratak nogometu nakon polugodišnje pauze nagovorio je i Matiju Radanovića.

-Još uvijek sam u pregovorima s nekim igračima, jer prvenstvena želja nam je pojačati obranu gdje su jesenas morali igrati igrači iz veznog reda ili napada- nastavio je Vukašinec čija će momčad tijekom priprema odmjeriti snagu protiv Bana Jelačića, Dinamo Hidrela, Turopolja, Pešćenice i Turopoljca u Kupu Nogometnog središta Velika Gorica.

Redovna Skupština Nogometnog kluba Mraclina koji ove godine slavi 85-tu obljetnicu postojanja najavljena je za 18. veljače, dok bi se prigodna proslava ovako značajnog jubileja trebala održati na ljeto.

Podijeli