Novosti Sport Događanja

Vlado Horvat večeras okuplja u Kučama

03.02.2017. / Sportska redakcija

Trener jesenskog prvaka iz Kuča, Vlado Horvat za večeras je dogovorio prvo okupljanje nogometaša Turopoljca koji će prvi trening odraditi sutra. Do prvenstvenog starta i utakmice u Sop Hruščici protiv Save dovoljno je vremena za sve planirane aktivnosti.

-Tri dana radimo, a onda je dan slobodno. Preko tjedna zbog nemogućnosti dolaska svih igrača ne prakticiran utakmice koje ćemo tako igrati samo za vikend. Protivnici su nam Polet (12. veljače), Udarnik (18. veljače) te Mraclin (19. veljače)- priča trener Turopoljca, Vlado Horvat.

Šampionska momčad doživjela je tek kozmetičke promjene, jer Kuče je prema najavama napustio tek vratar Nikola Dolački koji je preselio u Buševec, dok će za proljetni dio prvenstva u kadru ponovno biti Petar Nikolić.

-S obzirom na to da nismo financijski jaki ne želimo gomilati igrače, no svatko tko želi igrati u Kučama dobro došao je- kaže Horvat, koji se nada kako će njegova momčad i na kraju prvenstva biti lider.

-Budući da smo stvorili ovako jaku momčad bilo bi glupo da ne budemo prvi. Znam da u klubu postoji problem mladeži, no vjerujem da ćemo to do ljeta uspjeti riješiti.

Podijeli