Novosti Sport Događanja

Turopolje u trenažnom procesu

07.02.2017. / Sportska redakcija

Neven Andrišević, koji je ove zime stigao za kormilo najstarijeg kluba ovog podneblja, Turopolja okupio je protekle subote igrače te ih je potom izveo na Leštand gdje je odrađen i prvi trening. Pred njim i igračima nije nimalo jednostavan zadatak, jer Turopolje je trenutno posljednjeplasirana momčad Prve županijske lige kojoj je sigurna zona udaljena osam bodova.

-Igrački kadar ima potencijala, no sve ovisi o igračima i njihovoj želji. Prva utakmica protiv Meštrice sve će odrediti ako ostvarimo pozitivan rezultat. Potrebno nam je osam do devet pobjeda što bi trebalo jamčiti ostanak- kaže trener Neven Andrišević.

Želeći proširi igrački kadar Turopolje je posegnulo za angažiranjem Željka Cvetnića, Željka Josića i Danijela Hajduka čime je igrački kadar trenutno brojčano pojačan.

-Vjerujem da ćemo i igrački biti jači. Mene je oduševilo to što su na prvom treningu bila 22 igrača što govori o ozbiljnosti- nastavio je Andrišević, koji je petotjedni pripremni ciklus podijelio na tri dijela uz odigravanje četiri utakmice.

Prva je na rasporedu u nedjelju protiv juniora Udarnika, potom slijede ogledi protiv HNK Gorice II (15. veljače), kup susret protiv Bune (19. veljače), nakon čega će biti poznati hoće li Turopolje posljednjeg vikenda u veljači imati ogled protiv Mraclina ili će odraditi obavezu u natjecanju Kupa nogometnog središta Velika Gorica. (FOTO: Nogometni klub Turopolje)

Podijeli