Novosti Sport Događanja

Nove pjesme o sretno i nesretno zaljubljenima

08.02.2017. / Ivana Ćurić

Da su 2017. godinu otpočeli radno pokazali su Pirati koji su unazad tri tjedna objavili već dva video spota za nove pjesme „Prvi ples“ i „Rane imam“.

Riječ je o dvije sasvim različite pjesme, no svaka ima svoju publiku. „Prvi ples“ objavili su 20. siječnja, a u spotu su se našli sami mladenci kojima su Pirati svirali na vjenčanju-obitelji Kralj, Matić i Burić.

-Već godinama sviramo na vjenčanjima, pa smo odlučili napraviti jednu pjesmu kao poklon i posvetiti je svim mladencima kojima smo svirali na svadbama i onima koji će se ubuduće vjenčati, svim zaljubljenima. Tako smo došli na samu ideju da napravimo pjesmu koja će biti za prvi ples-rekao nam je Siniša Biško iz Pirata. Pjesma na njihovom službenom youtube kanalu već broji preko 360 tisuća pregleda.

-Moram priznat da nismo očekivali da će pjesma tako brzo dostići taj broj pregleda jer je riječ o laganici, a ne klasičnoj komercijalnoj pjesmi. Ono što nas veseli je da nam se javljaju sa svih strana s komentarima kako će svoj prvi ples otpjevati baš na našu pjesmu i drago nam je zbog toga-kaže Biško.

 

Nisu dugo čekali, pa su svoje fanove obradovali još jednim novim uratkom, a riječ je o pjesmi „Rane imam“ koju su jučer objavili na službenoj stranici.

-To je baš klupska pjesma jer i sami često sviramo u klubovima, živog i ludog ritma i zarazne melodije-opisuje novi hit frontmen benda, ujedno i autor teksta za obje pjesme i dodaje kako rade punom parom jer ih ove godine čeka puno posla i ciljeva koje su si zacrtali.

Veliki koncert i novi album u pripremi

-Bukirani smo sa svirkama do 18. studenog uspjet ćemo otići samo na godišnji početkom kolovoza, a kako smo krenuli radno u 2017. takva će i biti. Tamo negdje oko Božića imat ćemo u Velikoj Gorici prvi veliki samostalni koncert na kojem ćemo predstaviti novi album koji će izaći na jesen-otkrio je za VGdanas. Dobro uhodane dečke, kojima se lani pridružio basist Petar Kontrec, do tada ćete moći poslušati već ovog vikenda u Clubu 100 i u „Dva volana“.

Podijeli