Novosti Sport Događanja

Gradići nadigrali Dinamo Hidrel

12.02.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gradića nakon jučerašnje pobjede protiv Bune od 4:1, danas su s uspjehom odradili još jedan pripremni dvoboj. Ovoga puta s 3:0 su porazili Dinamo Hidrel, koji je pak jučer poražen od Mraclina s 2:1.

Igrači Gradića bili su daleko bolja i opasnija momčad, te se već sada može vidjeti rukopis trenera Zorana Tomčića koji radi dobar posao, jer od pet pripremnih susreta ovo im je bila četvrta pobjeda. Iako rezultat u pripremama nije primaran, uvijek je lijepo dobro igru okruniti pobjedom.

Gradići su poveli u 9. minuti nakon što je loptu u vlastitu mrežu poslao Darko Kučan, da bi u nastavku susreta još dva puta matirali vratara Dinamo Hidrela, Alena Sabolića. Najprije je na 2:0 iz kaznenog udarca povisio Mario Šandor, da bi konačnih 3:0 postavio Krešimir Budimir kojega je idealnim centaršutom pronašao Damir Bogović. Pobjeda Gradića mogla je biti i uvjerljivija, no šanse Šandora u dva navrata, te udarci Ekolla i Rajića nisu pronašli put do mreže Hidrelova gola, čiji su igrači danas podbacili.

Igrački kadar Gradića, kojima je ove zime pristupio Cedrich još je malo osnažen dolaskom Josipa Barišića koji je ovog vikenda odigrao i prve minute za novu momčad.



PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK GRADIĆI – NK DINAMO HIDREL 3:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Kučan (9-AG), 2:0 Šandor (50- 11m), 3:0 Budimir (78)
NK GRADIĆI: Kovačić, Lacković, Krstanović, Rajić, Budimir, Cindrić, Cedrich, Bogović, Šandor, Župetić, Ekollo (još su igrali: Tali, Barišić, Leder, Štefner). TRENER: Zoran Tomčić
NK DINAMO HIDREL: Sabolić, Sabljo, Sabljak, Kučan, Dodlek, Milanščak, Mikulinec, Đuksi, Novosel, Rus, Balenović (još su igrali: Risonjić, Vukadin, Slivak, Nikić, Gmižić). TRENER: Stiven Žitnik 

Podijeli