Novosti Sport Događanja

Aluminij slavio u Velikoj Gorici

19.02.2017. / Sportska redakcija

Slovenski prvoligaš Aluminij iz Kidričeva gostovao je jučer u Velikoj Gorici, gdje je protiv domaćih nogometaša upisao pobjedu od 3:1 do koje su stigli u nastavku susreta nakon što su mreže u prvom dijelu mirovale.

Jedino vrijedno spomena iz prvih 45. minuta je prilika Ivana Prskala koji je idealan centaršut Dinka Matoševića morao pospremiti iza gostujućeg vratara čiji su igrači loptu izbacili s gol crte. Tražio je domaći napadač gol, no uzalud, što je razljutilo i trenera Milinovića, jer takve se prilike ne smiju propustiti.

U nastavku susreta gostujući trener Slobodan Grubor u igru je uveo prvu postavu koja je pokazala nadmoć koju su naplatili s tri pogotka u samo deset minuta igre. U razdoblju od 61. do 71. minute mrežu Gorice zatresli su Kranjc, Ploj i Kramer. Poraz Gorice u posljednjim je trenucima ublažio Rašić pogotkom iz kaznenog udarca.

U gostujućim redovima za koje igra i nekoliko hrvatskih igrača; Josip Zeba, Sanin Muminović, Vedran Turkalj, Marin Jakšić i Matija Kovačić, primijetili smo i bivšeg igrača Gorice, Mattea Panadića koji im se pridružio ove zime.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
HNK GORICA – NK ALUMINIJ 1:3 (0:0)
STRIJELCI: 0:1 Kranjc (61), 0:2 Ploj (70), 0:3 Kramer (71), 1:3 Rašić (90- 11m)
HNK GORICA: Kahlina, Jančetić, Krizmanić, Babok, Sumić, Matoš, Serdarušić, Matošević, Španja, Tatar, Prskalo (još su igrali: Juric, Rašić, Čurek, Muhar, Maloku, Žutić, Humeljak, Krsnik, Sedlaček, Husinec). TRENER: Damir Milinović
NK ALUMINIJ: Janžeković, Jakšić, Turkalj, Zeba, Kocić, Mensah, Muminović, Škoflek, Vrbanec, Bizjak, Panadić (2. poluvrijeme: Kovačić, Vezjak, Tilen, Damiš, Brodnjak, Rogina, Petrović, Rebernik, Kranjc, Ploj, Kramer). TRENER: Slobodan Grubor  

Podijeli