Novosti Sport Događanja

Dođite na humanitarni pub kviz

20.02.2017. / Ivana Ćurić

Ove srijede u 20 sati u Clubu 100 održava se humanitarni pub kviz koji je namijenjen za prikupljanje sredstava za udrugu „VG Dijabetičar“. Svoje znanje moći ćete testirati u pet kategorija: sport, film i glazba, povijest i zemljopis, znanost i zabavno, a pobjednike očekuju i nagrade.

Humanitarni pub kviz pripremaju Gorički klub mladih i Rotaract Velika Gorica. Ako želite rezervirati mjesto na kvizu za svoju ekipu, prijaviti se možete OVDJE ili u srijedu prije samog kviza. Timovi moraju mogu imati najviše četiri člana.

-Svi prihodi od ulaznica bit će donirani udruzi VG Dijabetičar za potrebne medicinske instrumente i edukacije o bolesti za građane. Udruga VG Dijabetičar u Velikoj Gorici djeluje preko 6 godina, a redovito pozivaju građane na kontrolu šećera i krvnog tlaka te ih informiraju o načinima liječenja ove bolesti-poručili su organizatori.

Ovo je inače treći pub quiz kojeg organizira humanitarna udruga Rotaract VG, a prijašnji kvizovi imali su odličan odaziv sugrađana te su doniranim sredstvima uspjeli pomoći onima kojima je ta pomoć jako potrebna.

Podijeli