Novosti Sport Događanja

Naučite kako iskoristiti Google za posao

20.02.2017. / Ivana Ćurić

Razvojna agencija Grada Velika Gorica poziva na besplatnu edukaciju „Mogućnosti Google tražilice u poslovanju i alati u marketingu“.

Edukacija se preporuča vlasnicima i direktorima poduzeća, voditeljima prodaje i marketinga, kao i ostalima kojima su bitne informacije o potrebama kupaca te komunikacija s tržištem.

Predavač g. Miroslav Varga, certificirani Google trener, govorit će o promjenama ponašanja Internet korisnika, kako Google prikuplja podatke o nama te kako iskoristiti njegove funkcije. Prezentirat će se mogućnosti besplatnih alata u svrhu istraživanja i oglašavanja te razvoja komunikacije s tržištem i razrade strategije poslovanja.

Demonstrirati će se alati kao što su Google Trends, The Customer Journey, Consumer Barometar, Global Market Finder i Google Correlate. Isto tako će se prezentirati i neke od mogućnosti oglašavanja  kao što je Google My Business, Google Maps YouTube i WiFi.

Predviđeno održavanje je u srijedu 22. veljače od 17:00 do 20:00 sati, na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Zbog ograničenog broja mjesta  obavezna je prijava putem ispunjenog obrasca OVDJE , na Internet stranici www.vegora.hr ili mailom na info@vegora.hr .

-Prednost prilikom prijave imaju poduzetnici, obrtnici i njihovi zaposlenici sa područja Velike Gorice, dozvoljeno je sudjelovanje najviše 2 osobe iz iste organizacije-poručili su iz organizatori.

Podijeli