Novosti Sport Događanja

NK Mraclin u slavljeničkoj godini

20.02.2017. / Sportska redakcija

Član Jedinstvene županijske lige, Nogometni klub Mraclin održao je protekle subote Izvještajnu skupštinu na kojoj je članovima kluba rezultate u proteklom jednogodišnjem razdoblju podnijela Uprava na čelu s predsjednikom Goranom Vukašincem koja je upravo prije godinu dana preuzela brigu o vođenju kluba.

Uz jednogodišnja izvješća o radu kluba, te financijsko izvješće podnesena su i izvješća o natjecateljskim ekipa, iz kojih je vidljivo kako su seniori ponovno podbacili. Sličan scenarij momčad je zadesio i lani, zbog čega u klubu vjeruju kako se još jednom mogu izvući iz neugodne situacije, jer 85. rođendan ne bi bilo lijepo dočekati preseljenjem u niži rang natjecanja.

-Pred nama je bilo turbulentno i teško razdoblje, no uspjeli smo se izvući. Sada smo opet tu gdje smo bili i lani, no mi očekujemo da će sve opet biti pozitivno. Dosta smo u ovih godinu dana radili na poboljšanju infrastrukture, pa smo ono što smo mogli napravili sami, a sada očekujemo i pomoć Grada za nastavak tih radova- istaknuo je predsjednik Vukašinec.

Kako se klub uspio financijski konsolidirati, daljnje aktivnosti usmjerene su prema ostanku seniorske momčadi u Jedinstvenoj županijskoj ligi, a pomaci se očekuju i po pitanju mladeži gdje je u planu osnivanje još jedne selekcije.

Podijeli