Novosti Sport Događanja

Gorica raspucana u generalki

25.02.2017. / Sportska redakcija

U posljednjoj pripremnoj utakmici nogometaši Gorice napokon su naštimali nišanske sprave te su goste iz Dubrave počastili sa šest laganih komada, sačuvavši svoju mrežu pritom netaknutom.

Uraganski je Gorica ušla u utakmicu te je nakon prvih 11. minuta imala već vodstvo od 3:0 uz dva pogotka Ivana Prskala te jednim Dinka Matoševića koji je golijadu otvorio u drugoj minuti. Nastavak je donio još tri zgoditka, po jedan Benjamina Tatara, Marija Rašića i Hrvoja Humeljaka. Naročito su efektni bili zgodici Rašića iz slobodnog udarca sa 16 metara, te Hrvoja Humeljaka koji je i odmjerenim udarcem s ruba šesnaesterca zaključio današnji susret kojim je trener Damir Milinović bio itekako zadovoljan.

-Malo teže smo dolazili do tih golova, no vjerujem da kako prvenstvo dolazi da ćemo se osvježiti i dolaziti u prilike kao i danas. Utakmica se pokazala baš onakvom kakvom sam htio, a vjerujem da ćemo nešto od ovoga i u petak protiv Šibenika zabiti da osvojimo tri boda- poslije utakmice će trener Milinović.

Iako je generalka uspjela, ostaje nejasno zašto je susret odigran na terenu s umjetnom travom, a ne na glavnom terenu Gradskog stadiona na kojem će se u petak odigrati i prvenstveni susret.

-Ova podloga nama puno više pogoduje nego ona tamo. Teren želimo sačuvati za petak, jer još radovi na njemu nisu uspjeli onako kako je trebalo. Bitno je da su dečki dobili samopouzdanje što nam je bio i cilj za današnju utakmicu- pojasnio nam je trener Damir Milinović.



PRIJATELJSKA UTAKMICA
HNK GORICA – NK DUBRAVA TIM KABEL 6:0 (3:0)
STRIJELCI: 1:0 Matošević (2), 2:0 Prskalo (6), 3:0 Prskalo (11), 4:0 Tatar (49), 5:0 Rašić (82), 6:0 Humeljak (86)
HNK GORICA: Kahlina, Muhar, Husinec, Babok, Sumić, Serdarušić, Matoš, Španja, Matošević, Tatar, Prskalo (još su igrali: Juric, Krsnik, Smoljo, Čurek, Humeljak, Rašić, Radoš, Sedlaček). TRENER: Damir Milinović
NK DUBRAVA TIM KABEL: Benko, Kelemen, Čejvanović, Šporčić, Mioković, El Saleh, Alghoul, Juranović, Baučić, Črnjak, Klarić (još su igrali: Mustapić, Berišić, Čopec, Čečura, Zelenika, Grčić, Kolak, Abramović, Vozetić). TRENER: Davor Matić

Podijeli