Novosti Sport Događanja

Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane

01.03.2017. / Maja Peranić

Jučerašnjim spektakularnim nastupom riječkog mađioničara Andreja Škedela završio je projekt udruge Izlaz "Acta, non verba" (Djela, ne riječi). U dvorani Galženica atraktivnim je trikovima male i velike Velikogoričane ovaj iluzionist ostavio bez daha.

Nestajale su loptice, karte, uže se rezalo i ponovno spajalo, a vrhunac predstave bio je kada se mađioničar zavezanih ruku, zaključan lancima u sanduku uspio osloboditi. Malo čarobne prašine i u trenu je nastao šok: Umjesto Andreja u sanduku se zavezanih ruku našla njegova asistentica!

-Jednostavno ta čarolija, taj smijeh, taj feedback publike. Ovo je zapravo jedina umjetnost gdje je kombinacija užitka i nervoze istovremena, to je nekakav čudan osjećaj koji nisam u ničem drugome doživio. I to je ono što mene uistinu veseli - kaže Andrej Škedel.

Kako je cilj ovog programa potaknuti mlade na bavljenjem nekom aktivnošću, tako je Andrej prije večernje predstave, za učenike svih srednjih škola održao radionicu u sklopu koje je s njima podijelio svoje bogato iskustvo te im otkrio nekoliko jednostavnih trikova.

Osim što je Andrej izvrstan iluzionist, također je i veliki humanitarac pa je tako održao posebnu predstavu za djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, koji su ga dočekali s velikim veseljem.

-Danas više nema matematike, hrvatskog i nastave! Andrej je tema u svakoj učionici i bit će tako još neko vrijeme. Ali sve učenike najviše zanima gdje je nestao golub Đuro- rekla nam je jedna od učiteljica u Centru.

Ovim projektom udruga Izlaz slavi svoj 5. rođendan te povodom tog malog jubileja za 2017. godinu priprema još puno događanja za sve mlade Velike Gorice. Posebno treba izdvojiti najveći Europski kantautorski festival s više od 30 ponajboljih hrvatskih i inozemnih kantautora.

Galerija slika

Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane Iluzionist Andrej Škedel začarao Velikogoričane

Podijeli