INCIDENT U ZET-ovom AUTOBUSU: / 'Vozač je od moje majke uzeo novac i bacio joj ga preko glave van'

Image
2.3.2017.
19:10
VOYO logo

Putnica koja je u srijedu putovala ZET-ovom linijom 323 Velika Gorica – Ribnica – Lazin doživjela je veliku neugodnost. Vozaču je za kartu od četiri kune, kojom se odnedavno može voziti pola sata u jednom smjeru, uz kune dala i lipe na što je on vrlo bruno reagirao bacivši joj novac preko glave.

Događaj je to koji je sin putnice prijavio ZET-u, ali i opisao u svom pismu koje je objavio portal Kronike Velike Gorice. U njemu između ostalog stoji kako se incident dogodio u 12 sati i 35 minuta. "Kartu je platila kovanicama u apoenima od 1 kune, 10 lipa i 20 lipa, sveukupno 4 kune. Nakon što je kao i svaki puta ljubazno novac dala vozaču uslijedio je šok i nevjerica. Vozač čije ime još nismo doznali svoj bijes nije mogao sakriti pa je tako uz veliku galamu uzeo novac i bacio ga van kroz vrata točno iznad glave moje mame. Nakon toga uzeo je jednu od svojih karata te ju je sam "procvikao” i gurnuo ju u ruke moje mame na što je nadodao još i neugodnu i prijeteću izjavu : 'žao mi je što su ljudi u busu inače bi vidjela i čula'", opisao je sin putnice dodajući kakoje vozaču očito problem primiti službeni hrvatski novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je dodao kako to nije prvi incident koji joj se dogodio kod tog vozača. "Moja majka je u više navrata morala slušati izjave tipa : 'nisam ti ja mjenjačnica' ,'kaj će mi te lipe'. Ovaj puta je to već eskaliralo u ozbiljnije prijetnje i uvrede pa se osjećam dužan o tome vas obavijestiti. Sve mi je ispričala prestrašena mama koja se previše boji išta ikome reći kako ju vozač ne bi još dodatno maltretirao", naveo je sin putnice tražeći u svom pismu od ZET-a da maknu agresivnog i neprofesionalnog vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo