Novosti Sport Događanja

Starta proljeće u MŽNL: Gradići jedino doma

04.03.2017. / Sportska redakcija

Ovog vikenda starta proljetni dio prvenstva u Međužupanijskoj nogometnoj ligi. Ne bude li većih iznenađenja, prva dva mjesta koja vode u 3. HNL trebali bi zauzeti Udarnik i Špansko, koji pred trećeplasiranim Karlovcem 1919 imaju četrnaest, odnosno devet bodova viška.

Proljetni ples jesenski prvak iz Kurilovca, Udarnik otvara gostovanjem kod posljednjeplasirane Moslavine. Cilj Kurilovčana se zna- naslov prvaka, a kako bi do njega i došli ove zime sportski direktor Darko Janječić Žica dodatno je osnažio momčad angažiranjem Hrvoja Šimića i Branimira Ramljaka.

U goste će i Polet, čiji će strateg Ivica Burić u današnjem susretu u Kutini kontra Libertasa biti oslabljen za tri nositelja igre; Marka Tičarića, Ivicu Sučića i Marija Stuparića.

Pred domaćom publikom igraju tek Gradići koji su jesenas zauzeli četrnaesto mjesto. No, dobro odrađene pripreme trebale bi biti jamac daleko boljih rezultata u drugom dijelu sezone.

-Iza nas je šest tjedana priprema koje su odrađene u najboljem redu, jer odradili smo sve zacrtano. Prvenstveno sam zadovoljan odazivom igrača na treninge- na prvu će trener Gradića, Zoran Tomčić čije igrače sutra od 15 sati očekuje susret protiv trećeplasiranog Karlovca 1919.

-Početak je uvijek najvažniji, jer prvih četiri- pet kola određuje tijek sezone. Prva kola su uvijek teška za prognozirati. Karlovac je fantastična momčad koju cijenimo i poštujemo. Očekuje nas teška utakmica u kojoj jedna nijansa može odrediti pobjednika. Ja se nadam da ćemo to biti mi, jer s pozitivnim ishodom iz ove utakmice u nastavku prvenstva će nam biti daleko lakše- zaključio je trener Tomčić.

Podijeli