Novosti Sport Događanja

Na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture 138 učenika

06.03.2017. / Ivana Ćurić

U Osnovnoj školi Eugena Kumičića, 3. ožujka, okupilo se 138 učenika iz Zagrebačke županije kako bi pokazali svoje znanje na Županijskom natjecanje iz tehničke kulture.

Učenici su se natjecali u kategorijama modelarstva i maketarstva, graditeljstva, strojarske konstrukcije, obrade materijala, elektrotehnike, elektronike, robotike, fotografije, robotskog spašavanja žrtve, automatike, modelarstva te orijentacije i komunikacije.

Sve okupljene na otvorenju natjecanje pozdravili su zamjenik ravnateljice prof. Boris Opačić i Neven Topolnjak kao predstavnik Ureda za školstvo Grada Velike Gorice.

Voditeljica i organizatorica natjecanja, profesorica tehničke kulture Evica Šajgo, uputila je učenike po kategorijama u njihove učionice gdje su pisali pisanu provjeru. Nakon toga je uslijedila izrada i predstavljanje tehničkih tvorevina.

 

(izvor: OŠ Eugena Kumičića)

Galerija slika

Na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture 138 učenika Na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture 138 učenika Na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture 138 učenika

Podijeli