Novosti Sport Događanja

Cvijeće i dobre želje za Međunarodni dan žena

08.03.2017. / Ivana Ćurić

Jutros od 9 sati na prostoru Tržnog centra gradonačelnik Dražen Barišić sa svojim suradnicima čestitao je Međunarodni dan žena Velikogoričankama uz dobre želje i cvijeće.

-Povodom Međunarodnog dana žena, svima ženama čestitam njihov dan, ali poruka je da to ne bi trebao bit samo jedan dan u godini, već bi svaki dan trebao biti njihov dan. Svaki dan im se treba iskazivati poštovanje zbog svega što rade za naše društvo. Žene imaju bitnu ulogu u izgradnji društva i ne treba to zaboraviti, ne treba ih diskriminirati, treba poštivati svakoga, a posebno žene- poručio je gradonačelnik Dražen Barišić koji je prolaznicama u centru grada dijelio jaglace.

-Trudimo se kroz cijelu godinu iskazivati poštovanje kroz programe koje Grad provodi, kroz udruge, ali i kroz svoje živote-dodao je gradonačelnik Barišić istaknuvši kako kod njegovih suradnika nema borbe između spolova, već su žene ravnopravne.

-Kod mojih suradnika, koji dajemo primjer, nikad se ne dijelimo na muške i ženske u smislu poslova i svima bih predložio da utječu na to da ne bude borbe između spolova, već da vlada ravnopravnost među njima-zaključio je gradonačelnik čestitavši svojim sugrađankama Međunarodni dan žena.

 

Podijeli