Novosti Sport Događanja

Prijave za Turopoljsku trku traju do 16. ožujka

08.03.2017. / Sportska redakcija

Još nas dvadesetak dana dijeli do jubilarne 25. turopoljske trke koja će se održati u nedjelju, 26. ožujka sa starom i ciljem na platou Pučkog otvorenog učilišta.

Ovom trkom obilježava se četvrt stoljeća trčanja u Velikoj Gorici te je tim povodom organizirano čak šest različitih utrka. Uz već tradicionalne trke učenika i građana na 5 kilometara, te polumaratonsku utrku na 21,1 kilometar ove godine organizatori iz Maraton kluba Velika Gorica nude i promotivnu utrku osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana, utrku rolera na pet kilometara, te „Prvu Turopoljsku vatrogasnu trku“ na pet kilometara.

Svaki sudionik polumaratona, utrke građana, rolera i vatrogasaca dobiva finišersku medalju i poklon paket, dok će najbolji polumaratonci u muškoj i ženskoj kategoriji primiti i novčane nagrade.  

Prijave za natjecanje otvorene su do četvrtka, 16. ožujka putem internet stranice Maraton kluba Velika Gorica uz uplatu kotizacije od 150 kuna, dok kotizacija za nastup u vatrogasnoj, te utrci građana i rolera iznosi 60 kuna do 16. ožujak, odnosno 80 kuna na dam utrke kada će također biti moguća prijava za nastup.

Podijeli