Novosti Sport Događanja

Udarnik nije imao lijeka za Brkljaču i Stanić

08.03.2017. / Sportska redakcija

U unaprijed odigranoj utakmici 16. kola koja je dogovorom Udarnika i druge ekipe Zameta odigrana u Velikoj Gorici slavio je nominalni domaćin, ekipa iz Rijeke. U susretu u kojem su obrane bile u drugom planu rezultatom 36:31 slavile su mlade igračice Zameta.

Već sredinom prvog dijela ekipa iz Rijeke imala je pet pogodaka viška (12:7), da bi Kurilovčanke uoči odlaska na odmor u tri navrata stigle na samo gol zaostatka. Nažalost, dobar ritam s kraja prvog dijela, igračice trenera Deana Vučića nisu prenijele u nastavak te Riječanke u smo sedam minuta rade seriju od 5:1 za pokazat će se kasnije nedostižno vodstvo od 23:17.

Najbliže su rukometašice Udarnika stizale na minus četiri, dalje jednostavno nije išlo. Sve kurilovečke snove sinoć su srušile Katarina Brkljača i Iva Stanić koje su kombinirano postigle 23 od 36 pogodaka Zameta, dok je u redovima Udarnika najraspucanija bila Andrea Antonić s 11 zgoditaka.   



2. ŽRL ZAPAD, 16. KOLO
ŽRK ZAMET II – ŽRK UDARNIK 36:31 (18:16)
ŽRK ZAMET II: Ivakić, Dundović 2, Brkrljača 13, Mršić 2, Stanić 10, Močibob 2, Troskot, Skokandić, Krizmanić, Pleše, Bukvić 3, Hodžić, Kapović, Polić, Đuzel 4, Lopac-Škrinjar. TRENER: Edo Šmit
ŽRK UDARNIK: Lukinić, Krsnik 1, Drača 5, Mihaljević 3, Kramarić 3, Kordić 2, Lovrenčić, Nedić, I. Tomljanović, K. Tomljanović 1, Antonić 11, Zrinušić 5, Horvat, Vugrinović. TRENER: Dean Vučić

Podijeli