Novosti Sport Događanja

Lomnica želi ostati neporažena na startu

10.03.2017. / Sportska redakcija

Prošlog vikenda odigrano je prvo proljetno kolo Jedinstvene županijske lige. Kako liga broji 17 klubova, u svakom je kolu slobodna jedna momčad, pa su tako u prošlom kolu pauzirali nogometaši Lomnice koji su u odnosu na druge klubove imali tjedan dana više za pripreme i uigravanje.

-Zadovoljan sam svime odrađenim, a pogotovo odazivom i zalaganjem igrača tijekom ovog perioda- kaže nam Igor Mostarlić iz Lomnice.

Jesenas je Lomnica dohvatila 18 bodova što je dobra bodovna zaliha za proljetne okršaje u kojima je jedini cilj momčadi osigurati ostanak. Na popisu trenera Igora Mostarlića nalazi se dvadeset igrača, a u odnosu na jesen u momčadi više nema Bojčića i Krizmanića, dok su im se priključili Kralj, Hrženjak i Dijanežević.

-Siguran sam da je igrački kadar dostatan za bezbrižan ostanak u ligi. Već protiv Gorice II koja je mlada i poletna momčad vjerujem da možemo ostati neporaženi što bi nam bio dobar poticaj za dalje- mišljenja je Mostarlić koji se nada kako će domaći derbi proteći u fer i korektnoj borbi.

Pa ima li onda i ljepšeg poziva za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu nego da u nedjelju u 10 sati dođu do Lomnice na lokalni derbi 19. kola Jedinstvene županijske lige.

Podijeli