Novosti Sport Događanja

Mraclinčice osnovale svoju udrugu

21.03.2017. / Juraj Odrčić

Mraclin je od nedjelje bogatiji za novu udrugu u kojoj će glavnu riječ nositi žene. Osnivačkoj skupštini Udruge žena Mraclin nazočilo je 17 sumještanki, a koje su izabrale tijela upravljanja Udrugom.

Odmah je donesen i Statut uruge te se donijela odluka o pokretanju postupka za upis Udruge u Registar i o davanju ovlaštenja osobama za zastupanje Udruge.

Za predsjednicu Udruge izabrana je Vesna Tafra, za dopredsjednicu Vlatka Galeković, za blagajnicu Alenka Križanić te za tajnicu Dijana Vincek. U Upravni odbor izabrane su: Anita Šipušić, Kristina Galeković, Sanja Peričin, Tajana Ivanac, Štefica Kralj, Renata Galeković i Jasna Čunović, a u Nadzorni odbor: Jelica Šimun, Loreta Gerić te Marica Cvetnić.

Udruga je osnovana sa ciljem sudjelovanja u aktivnostima značajnim za napredak mjesta, suradnje sa svim udrugama koje u njemu djeluju, a u svrhu poboljšanja životnih uvjeta u njemu.

Osim druženja i organiziranja izleta za svoje članice, Udruga će se bavitii raznim drugim aktivnostima od sportskih, kulturnih, te mnogih drugih vezanih uz zdrav život i zaštitu okoliša. Ovom prigodom iz Udruge pozivaju žene da im se pridruže, te da na taj način svojim djelovanjem doprinesu ljepšim i boljim uvjetima života u Mraclinu.

 

izvor: Mraclin.hr

Podijeli