Novosti Sport Događanja

Iz drogerije ukrali parfeme vrijedne 4 tisuće kuna

31.03.2017. / Ivana Ćurić

Ovog tjedna na meti lopova našla se jedna drogerija u kojoj su dvije osobe ukrale veću količinu parfema.

Dvije mlađe muške osobe 29. ožujka iz DM trgovine ukrale su parfeme u vrijednosti od 4.000 kuna, a policija traga za počinitlejima.

Veća je šteta nastala u Rakarju gdje je nepoznati lopov provalio  u kuću dok je vlasnik boravio u inozemstvu. Nepoznati lopov tamo je ukrao dva televizora, udarnu bušilicu i više komada drugog alata čime je vlasnika oštetio za oko 10 tisuća kuna.

U vremenu od 13. siječnja do 29. ožujka u Selnici se također dogodila krađa koja je prijavljena ovih dana. Nepoznati lopov iz kuće je nakon provale ukrao tranzistor, posteljinu i posuđe iz kuće oštetivši vlasnika za 4.000 kuna.

Jedna krađa dogodila se na polju nedaleko od Zračne luke. Tamo je nepoznati počinitelj u vremenu od 18. veljače do 27. ožujka s otvorenog ukrao žičanu ogradu i dva spremnika za vodu oštetivši vlasnika za nešto manje od 3 tisuće kuna.

Inače, bio je ovo miran policijski tjedan u kojem je evidentirano 33 raznih događaja i devet kaznenih djela. Policija je obavila očevid na sedam prometnih nezgoda, a ponovno je zabilježen povećan broj požara na otvorenom zbog čega se upozoravaju građani na oprez pri paljenju korova.

Podijeli