Novosti Sport Događanja

U Dubravu po bod i Ligu za prvaka

31.03.2017. / Sportska redakcija

Rukometaši Gorice o svoj sudbini odlučuju isključivo sami. Prošlotjednom pobjedom protiv Poreča stigli su nadomak povijesnog uspjeha ulaska u Ligu za prvaka. Za taj pothvat i matematičko osiguranje četvrte pozicije potreban im je minimalno bod u posljednjem susretu protiv Dubrave. Kako Goričani dočekuju utakmicu bili ili ne biti saznajemo od trenera Hrvoja Pekere.

-Ne bih ja to tako nazvao, jer mi smo već sada puno napravili. Naravno, da bi bilo lijepo da pobijedimo ili osvojimo taj bod te da po prvi puta zaigramo u Ligi za prvaka- kaže trener Pekera.

Tradicija nije na strani Gorice, posljednjih sezona njezini su se igrači pognutih glava vraćali iz Dubrave. No, trener Pekera koji je potpisao posljednje osvajanje boda u ovom zagrebačkom kvartu optimističan je uoči sutrašnjeg susreta.

-Kroz cijeli tjedan na treninzima se nije osjetio pritisak te je vladala opuštena atmosfera. Svi smo svjesni važnosti utakmice i onoga što nam ona donosi izvučemo li pozitivan rezultat- za kraj će trener goričkih rukometaša.

Utakmica između Gorice i Dubrave igra se sutra od 18 sati. Jedino ostaje nepoznanica zašto Hrvatski rukometni savez nije donio odluku da se sve utakmice posljednjeg kola igraju u isto vrijeme, jer Poreč koji se još uvijek u slučaju goričkog poraza može ugurati u Ligu za prvaka igra u nedjelju?

Podijeli