Novosti Sport Događanja

Zakuhtali Gradići dočekuju Zagreb II

31.03.2017. / Sportska redakcija

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 20. kola Međužupanijske nogometne lige. Na rasporedu je nekoliko zanimljivih i atraktivnih susreta.

Prvi se igra već sutra u Kurilovcu gdje prvoplasirani Udarnik dočekuje četvrtoplasirani Karlovac 1919. Uz ovu utakmicu sutra se još sastaju; Moslavina-Gaj, Zelina-Mladost, Ponikve-Polet, Špansko-Savski Marof, Dinamo-Sava i Libertas-Radoboj.

Nedjelja pak donosi susret između dviju najuspješnijih momčadi proljeća, Gradića i Zagreba II. Gradići su ovog proljeća najugodnije iznenađenje jer od mogućih dvanaest bodova sastav trenera Zorana Tomčića osvojio je deset bodova upisavši nakon startnog remija pobjede u posljednja tri susreta.

-Potajno smo se nadali ovom startu, jer ova momčad nije zaslužila mjesto na kojem se nalazila. Bio je to splet nesretnih okolnosti. Sada su pripreme i rad trenera Zorana Tomčića došli na naplatu, ne smijemo samo visoko poletjeti jer naš jedini i osnovni cilj je ostanak u ligi- priča predsjednik kluba Ivan Gale koji se nada nastavku uspješnog niza.

Protivnik nije nimalo bezazlen jer u Gradiće, stiže trećeplasirana momčad iz Veslačke ulice, Zagreb II čiji igrači ovog proljeća imaju stopostotan učinak.

-Svi igrači dišu za klub. Ovakvim rezultatima podignuta je atmosfera unutar momčadi, ali i oko kluba te sada svi s nestrpljenjem očekuju ovu utakmicu- kaže predsjednik za čijeg je stolovanja u Gradićima napravljen veliki broj pomaka, od onih infrastrukturnih do onih u omladinskoj školi koja danas broji preko stotinu djece.

-Za sve klupske selekcije nabavljena je nova oprema od dresova do trenirki. Također smo vlastitim sredstvima, ali i uz pomoć Zajednice športskih udruga, roditelja te prijatelja kluba nabavili i pet aluminijskih golova na čemu se svima zahvaljujem- za kraj razgovora će predsjednik.

Podijeli