Novosti Sport Događanja

Inspektorat na Vukovinskom jezeru zbog urušavanja obale

31.03.2017. / Ivana Ćurić

Na opasnost od urušavanja obale Vukovinčani su upozoravali još prije dvije godine kada su bageri za iskop šljunka preseljeni na Vukovinsko jezero, nitko na to nije regairao, a upravo danas urušio se dio obale.

-Posljednjih mjesec dana slali smo mailove i upozoravali da postoji opasnost od urušavanja obale zbog eksploatacije šljunka što se danas i dogodilo. Čim smo vidjeli što je bilo zvali smo Inspektorat za rudarstvo koji je stigao na teren-rekli su nam ribiči. Odronulo se 30-ak metara pozicije koju su uredili ribiči. Sreća u nesreći to se dogodilo kada nije bilo ljudi na tom mjestu.

Neslužbeno doznajemo da su na urušavanje upozoravali i vlasnici zemlje uz jezero koji se nadaju da će sada Inspektorat koji je danas stigao na Vukovinsko jezero nešto poduzeti po pitanju eksploatacije šljunka za koju Vukovinčani brinu da će urušiti puno više od komada obale koji je danas završio u vodi.

 

Galerija slika

Inspektorat na Vukovinskom jezeru zbog urušavanja obale Inspektorat na Vukovinskom jezeru zbog urušavanja obale Inspektorat na Vukovinskom jezeru zbog urušavanja obale Inspektorat na Vukovinskom jezeru zbog urušavanja obale Inspektorat na Vukovinskom jezeru zbog urušavanja obale Inspektorat na Vukovinskom jezeru zbog urušavanja obale

Podijeli