Novosti Sport Događanja

Još jedna Noć borilačkih sportova pod otvorenim nebom

04.05.2017. / Sportska redakcija

Ove subote Park Franje Tuđmana još jednom će okupirati članovi goričkih borilačkih klubova koji će se pod otvorenim nebom predstaviti svojim sugrađanima. Judo klub Pinky, Karate klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Taekwondo klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica te najmlađi među njima Judo klub Kokica kroz ovu tradicionalnu manifestaciju prezentiraju mali dio svog opusa koji ih već godina svrstava među najbolje hrvatske klubove.

U dvije borilačke arene od 20,30 sati predstavit će se tako dosezi ovih sportaša- od onih najmlađih koji tek savladavaju borilačke vještine do suvremenih vladara borilišta na međunarodnoj sceni.

Između ostalog manifestacija je obogaćena i atraktivnim zabavnim sadržajima kao i borbom goričkog profesionalca Ivice Bačurina kojem će se suprotstaviti Jasmin Vršić. Osim toga, ovogodišnju, jubilarnu petu Noć borilačkih sportova obogatit će i nastup još jednog profesionalca, Ivana Njegača koji će odraditi meč protiv Richarda Horvatha iz Mađarske.

-Ovi klubovi imaju sjajne uspjehe dugi niz godina i zaslužili su ovako veliku manifestaciju jer svaku uloženu kunu stostruko vraćaju kroz sjajne rezultate i prezentaciju Velike Gorice- s ponosom će uvijek istaknuti predsjednik organizacijskog odbora i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je i najzaslužniji što je boksačka priredba na otvorenom izrasla u ovakvu jedinstvenu manifestaciju u Hrvatskoj.

Podijeli