Novosti Sport Događanja

Škola odbojke Gorica organizira turnir u Dedinu čast

05.05.2017. / Sportska redakcija

Sinonim za odbojku u Velikoj Gorici je Antun Azenić- Deda koji je prije punih dvadeset godina osnovao Azenu. Sa skupinom djevojčica iz školskih klupa svima dragi Deda dosanjao je odbojkaškog prvoligaša koji je u Veliku Goricu doveo i Europu, a nešto kasnije i prvi trofej, Kup Hrvatske.

Dedi u čast Škola odbojke Gorica koju vode nekadašnje igračice Azene, Diana Breko (ex Reščić) i Katarina Ćosić (ex Brnada) odlučila je ove nedjelje organizirati prvi memorijalni turnir Antun Azenić- Deda.

-U tom klubu stekli smo sportsku kulturu i ljubav prema sportu i prvenstveno prema odbojci. Za Dedu je do sada bio organiziran samo jedan All star susret, a iz poštovanja prema njemu i svemu onome što nam je dao željeli smo očuvati jednu lijepu uspomenu na njega- ispričala nam je Diana Breko.

Na turniru koji će se odigrati u Gradskoj sportskoj dvorani sudjelovat će 10 ekipa. Uvertira u ovaj turnir je sutra u dvorani Osnovne škole Eugen Kumičić gdje će se odigrati interni turnir Škole odbojke Gorica na kojem će sudjelovati preko 80 igračica.

Podijeli