Novosti Sport Događanja

Mirjana Lučić srebrna na Međunarodnom prvenstvu Slovenije

08.05.2017. / Ivana Ćurić

Na Međunarodnom prvenstvu Slovenije u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom nastupila je i velikogorička sportašica Mirjana Lučić koja se iz Laškog vratila sa srebrnom medaljom.

Nadmetanje u pojedinačnoj konkurenciji međunarodnog prvenstva Slovenije u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom završilo je 7. svibnja, a upravo na tom natjecanju Mirjana Lučić, članica STKOI Uspon, upisala je novi zapaženi uspjeh, a u lovu na zlatnu medalju zaustavila ju je brončana paraolimpijka. U finalu kategorije 10 Lučićeva je izgubila s 1:3 od Brazilke Costa Brune Alexandre.

-Prezadovoljna sam svojom formom i malo je nedostajalo da rezultat bude u moju korist, jednostavno su nijanse odlučivale. Ono što me posebno raduje da sam od Costa Brune Alexandre u Riu glatko izgubila, a danas je moja igra bila potpuno ravnopravna njenoj- zaključila je Lučićeva nakon finalnog meča u Sloveniji.

U Laškom se od 05. do 10. svibnja nadmeće preko 300 natjecatelja iz 38 zemalja.

Mirjana Lučić nastupit će u Bratislavi od 15. do 21. svibnja na Svjetskom ekipnom prvenstvu gdje će zajedno sa Sandrom Paović pokušati ostvariti sve svoje sportske snove napadom na osvajanje svjetskog odličja.

Podijeli