Novosti Sport Događanja

Ove nedjelje kreće Gorička liga odbojke na pijesku

12.05.2017. / Sportska redakcija

Zbog Azeninih prvoligaških kvalifikacija Gorička liga na pijesku koja je bila najavljena za 6. svibnja svoju će premijeru doživjeti ove nedjelje od 14 sati kada deset ženskih timova koje sponzoriraju velikogorički ugostitelji i poduzetnici kreće u borbu za naslov prvog pobjednika.

U naslovnim ulogama bit će seniorke Azene i Velike Gorice kojima se na ovaj način dodatno produžuje sezona što je kod svih njih prihvaćeno s oduševljenjem.

-Nadam se da će ovo biti zanimljivo i da će se stvoriti neko prijateljsko rivalstvo, jer pobjednici između ostalog dobivaju prijelazni pehar- rekao nam je Domagoj Sučić.

Za naslov najbolje ekipe borit će se Schotch (Mila Lukić i Maja Majić), CB Bambus (Ana Jelić i Dora Matijević), Club 100 (Tena Špoljarić i Dona Jelić), Memy (Marija Požgajec i Ana Fišer), Ajster (Marija Uzelac i Marija Vuglenović), Kaktus (Bernarda Buđa Kelemenić i Ines Stipanović), Dobar dan (Ema Ivanković i Jana Gregurić) Passage (Nina Rendulić i Lucija Pokrajčić), Avdo (Žaklina Baković i Anamarija Knezović) te Music hall (Petra Dodić i Ana Visković).

Inicijator cijele ove priče je Klub odbojke na pijesku Tur čije je nastojanje popularizacije sportova na pijesku prepoznao i Grad koji im je nedavno poklonio i kontejner u koji su smještene klupske prostorije čime je klubu uvelike olakšan rad.

RASPORED UTAKMICA
NEDJELJA, 14. SVIBNJA
14,00 CB PASSAGE-KAKTUS
15,00 AVDO-CB BAMBUS
16,00 KAKTUS-SCOTCH
17,00 SCOTCH-CB PASSAGE

PONEDJELJAK, 15. SVIBANJ
18,00 MEMY-SCOTCH
19,00 MEMY-AJSTER
20,00 MUSIC HALL-DOBAR DAN
21,00 MUSIC HALL-CLUB 100

UTORAK, 16. SVIBANJ
20,00 CLUB 100-AVDO
21,00 BAMBUS-AJSTER

Podijeli