Novosti Sport Događanja

Udarnik sutra slavi naslov i ulazak u 3. HNL

01.06.2017. / Sportska redakcija

Iza nogometaša Udarnika jedna je od najuspješnijih sezona u povijesti kluba. Osvajanjem prvog mjesta u Međužupanijskoj ligi klub je izborio ulazak u 3. HNL što je kruna rada Uprave na čelu s predsjednikom Filipom Gabelicom i njegovim suradnicima.

-Nakon duge sezone u kojoj smo znali što želimo od prvog kola poslavši jasnu poruku svima došli smo do konačnog cilja. Ovaj rezultat smo i očekivali jer tijekom cijele sezone bili smo superiorni što pokazuje i stanje na ljestvici. Ovo je kruna rada u posljednje tri sezone i vjerojatno ćemo tek za par mjeseci biti svjesni što smo napravili- priča nam predsjednik Udarnika, Filip Gabelica.

Posljednja ovosezonska utakmica protiv Ponikva koja je na rasporedu sutra u Kurilovcu će proteći u slavljeničkom tonu.

-Bez obzira na to što smo prvaci opuštanje nema, idemo po tri boda kako bismo sezonu zaključili pobjednički- kaže predsjednik Gabelica.

Kako kažu iz kluba, bit će to pravi praznik nogometa uz dodjelu pehara i medalja za prvo mjesto uz neizostavni vatromet, dok će za dobru zabavu biti zadužena grupa Sjaj. Iz kluba stoga pozivaju sve Kurilovčane, Goričane i ostale zaljubljenike da dođu na utakmicu i isprate igrače Udarnika u 3. HNL u što većem broju.

Podijeli