Novosti Sport Događanja

Kup svetog Martina pripao ribičima iz Obrezine

03.07.2017. / Ivana Ćurić

Ekipa Obrezine 2 odnijela je pobjedu u subotnjem ribolovnom Kupu svetog Martina održanom na Savi u Ščitarjevu.

Organizator natjecanja bio je ŠRC Sava Šćitarjevo, a natjecalo se pet ekipa za veliki prijelazni pehar.

Uvjeti za ribolov nisu bili idealni, Sava je porasla zbog kiše koja je prethodnih dana padala te je i sama voda bila brza i mutna što je natjecateljima zadavalo velike probleme. Ipak to ih  nije pokolebalo te su od 10 sati ujutro bacili u ribolov.



Prva riba ulovljena je oko 11:00 sati što je ujedno i potvrda loših uvjeta za ribolov. Točno u 13 sati sudac je označio kraj takmičenja te se prešlo u vaganje ribe kako bi se utvrdilo koja je od pet ekipa ulovila najviše ribe.

Treće mjesto osvojila je ekipa Obrezine 4 koja je ulovila 644 grama ribe,drugo mjesto pripalo je ekipi Obrezine1 koja je ulovila 1380 grama ribe te prvo mjesto ekipi Obrezine 2 koja je ulovila 4630 grama ribe koja je ujedno i osvojila veliki prijelazni pehar.

Nakon proglašenja pobjednika organizator je za sve sudionike i posjetitelje ovog natjecanja osigurao pečenog odojka i hladne napitke te dobro druženje tako da se ribolov natjecateljima ipak isplatio.

(foto: F.Margić/Velika Kosnica)

Galerija slika

Kup svetog Martina pripao ribičima iz Obrezine Kup svetog Martina pripao ribičima iz Obrezine Kup svetog Martina pripao ribičima iz Obrezine Kup svetog Martina pripao ribičima iz Obrezine

Podijeli