Novosti Sport Događanja

Gabrijela Skrbin na rukometnom kampu u Zadru

04.07.2017. / Sportska redakcija

Lijepu vijest krajem lipnja primio je ŽRK Udarnik. Naime, njihova mlada igračica Gabrijela Skrbin našla se na popisu perspektivnih igračica za buduću mlađe kadetsku reprezentaciju Hrvatske koje se trenutno nalaze u Zadru na Kampu Hrvatskog rukometnog saveza.

Ovo je Gabrijelin drugi poziv u Kamp, na kojem se ove godine po prvi puta radi selekcija perspektivnih djevojčica 2002. godišta , koja će premijerni nastup imati na Europskom prvenstvu sljedeće godine.

-Iako je iz malog kluba, i bez obzira što nismo bili na završnici Prvenstva Hrvatske, odmah po dolasku, Gabrijela je smještena u grupu C (treću skupinu po kvaliteti od sedam), gdje joj je trener Davor Lamza. U toj grupi su i cure iz Sesveta i Umaga- poručuju iz Udarnika gdje su iznimno ponosni na uspjeh svoje igračice.

Gabrijela Skrbin u svijet sporta je ušla na preporuku profesora tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Slavka Kolara u Kravarskom Matije Ribića, koji ju je uputio u Udarnikovu školu rukometa u kojoj trenira od rujna 2014. godine. Od tada redovito trenira i igra za Udarnik za koji je već zabilježila i nekoliko nastupa za seniorsku ekipu.

Galerija slika

Gabrijela Skrbin na rukometnom kampu u Zadru Gabrijela Skrbin na rukometnom kampu u Zadru Gabrijela Skrbin na rukometnom kampu u Zadru Gabrijela Skrbin na rukometnom kampu u Zadru

Podijeli