Novosti Sport Događanja

Na meti lopova domovi i kamioni: Ukrali 500 litara goriva

07.07.2017. / Ivana Ćurić

Na velikogoričkom području zabilježena su u proteklih tjedan dana 33 razna događaja, 18 kaznenih djela, dva nasilja u obiteljima četiri prometne nesreće te dvije dragovoljne predaje oružja.

Nepoznati počinitelj u noći s 4. na 5. srpnja ukrao je gorivo iz dva kamiona u Velikoj Mlaki. Krađa se dogodila u Ulici Dolenec gdje je lopov iz rezervoara kamiona Man istankao 400 litara goriva, a iz drugog kamiona još 100 litara goriva. Šteta se procjenjuje oko 4.000 kuna.

U nedjelju, 2. srpnja, između 10 i 11 sati nepoznati počinitelj je na još neutvrđen način ušao u obiteljsku kuću u Lukavcu te iz unutrašnjosti ukrao oko 2.000 kuna.

Dva dana kasnije nova krađa se dogodila u Cerovskom vrhu gdje je između 6:30 i 7:30 sati ujutro lopov ušao u nezaključanu kuću ispremetao stvari i ukrao oko 4 tisuće kuna.

Iz kuće u Velikoj Gorici nepoznati je lopov ukrao oko 2.500 kuna nakon što je provalio kroz vrata na terasi, a pokušaj provale dogodio se u Ulici Stjepana Tomaševića gdje je nepoznata osoba provalila u podstanarski stan, no srećom, ništa nije otuđeno.

 

 

Podijeli