Novosti Sport Događanja

Igor Mostarlić nametnuo žestoki ritam

25.07.2017. / Sportska redakcija

Od prvog treninga nogometaši Lomnice krenuli su s ozbiljnim radom. Igor Mostarlić udario je žestoki ritam želeći što bolje pripremiti momčad za izazove u Jedinstvenoj županijskoj ligi. U 32 radna dana igrači će imati čak 28 aktivnosti

U povratničkoj sezoni u višem rangu Lomničani su ostvarili zacrtani cilj- ostanak u ligi, dok je rezultatska ljestvica za ovu sezonu podignuta vrlo visoko. Klupska je želja borba za vrh.

-Naša je želja pokušaj osvajanja naslova prvaka. Znamo da će biti teško, no mi se ne predajemo- poručio je trener Igor Mostarlić koji će i ove godine predvoditi lomnički napad koji bi ove sezone trebao biti još ubojitiji angažiranjem Ivana Kosa i Josipa Grdenića.

-Mislim da jači napad nema nitko. Dovođenjem iskusnog stopera, a pregovori su u završnoj fazi vjerujem kako imamo kvalitetnu momčad, jer nam nitko nije otišao- nastavio je Mostarlić dok su igrači odrađivali sve ono što je pred njih postavio trener.

Do domaćeg susreta protiv Rugvice (25. kolovoza) uz sudjelovanja na turnirima u Obrežu ovog vikenda, Lomnica će zaigrati i na turniru u Mičevcu i Obrezini,a dogovorene su i utakmice protiv četvrtoligaša Gradića (5. kolovoza) te Poleta (9. kolovoza).

Galerija slika

Igor Mostarlić nametnuo žestoki ritam Igor Mostarlić nametnuo žestoki ritam Igor Mostarlić nametnuo žestoki ritam Igor Mostarlić nametnuo žestoki ritam Igor Mostarlić nametnuo žestoki ritam Igor Mostarlić nametnuo žestoki ritam

Podijeli