Novosti Sport Događanja

NK Udarnik: Igrački kadar jači za Lučića, Turkalja i Šimića

03.08.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Udarnika jučer su u Kurilovcu odradili i treću pripremnu utakmicu. Nakon pobjede od 2:0 protiv HNK Gorice II, te remija bez pogodaka protiv Dinama II izabranici Damira Biškupa jučer su sa Samoborom odigrali 1:1. Strijelac za Udarnik bio je Brajko, a za bivšeg trećeligaša iz Grada kremšnita Brujić.

Igrački kadar sve više poprima trećeligaške konture, a kako nas je obavijestio sportski direktor Darko Janječić- Žica Ivan Landeka se vraća nazad u Polet, Vjekoslav Lučić u Turopoljac, dok će Josip Zlodi na kaljenje u Ban Jelačić iz Vukovine. Također treneru Biškupu se nisu nametnuli Budanović i Krišto koji će potražiti nove sredine.

-Što se dolazak tiče iz HNK Gorice nam je stigao Filip Turkalj, te Josip Lučić na posudbu, a redove smo osnažili i dovođenjem Lovre Šimića koji je igrao za Hrvatski dragovoljac, Imotski i više zagrebačkih trećeligaša. Još čekamo jednog vrhunskog napadača do ponedjeljka, a ako ne stigne za nas je prijelazni rok gotov- informirao nas je sportski direktor kurilovečkog trećeligaša.

Podijeli