Novosti Sport Događanja

Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici

22.08.2017. / Sportska redakcija

Posljednju provjeru uoči subotnje trećeligaške premijere nogometaši Udarnika imali su u Sigetu kod drugoligaša Hrvatskog dragovoljca za kojeg su veći dio susreta igrali igrači s manjom minutažom. Bez obzira na to pobjeda od 2:0 pripala je domaćim igračima koji su do nje došli u drugih 45. minuta preko Filipovića i Plazonje.

Dobro je momčad trenera Biškupa parirala domaćinu, no kao i u prošlim susretima ponovno su njegovi igrači zakazali u završnicama akcija. Bio je Udarnik bolja i konkretnija momčad u prvom dijelu stvorivši nekoliko izglednih prilika koje nisu rezultirale zgoditkom, a sličan scenarij ponovi se i u završnici susreta kada su njegovi igrači propustili dvije velike prilike.

Šteta, što dobra izvedba na kraju nije nagrađena , barem počasnim pogotkom kojeg su Kurilovčani zavrijedili. No, njega bi svi vrlo rado zamijenili za pobjednički u subotnjem susretu protiv Zagreba.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC –NK UDARNIK 2:0 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Filipović (47), 2:0 Plazonja (72)
NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Gudelj, Čavić, Kešinović, Bilić, Choi, Brdek, Koletić, D. Barišić, Knez, Topuzović, Čavar (još su igrali; Bogović, Bukvić, Žile, M. Barišić, Šunjić, Filipović, Bjelobrajdić, Sunagić, Puljić, Galić, Plazonja).
NK UDARNIK: Kranjčec, Grdenić, Šimić, Ladović, Čolić, Kovačić, Kelava, Lučić, Brajko, Horvat, Hodak (još su igrali; Klenović, Šarić, Pralas, Turkalj, Mihanović, Gršić, Krasnić, Sammir). TRENER: Damir Biškup

Galerija slika

Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici Poraz Udarnika u posljednjoj pripremnoj utakmici

Podijeli