Novosti Sport Događanja

Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak

23.08.2017. / Ivana Ćurić

Hrvatska ženska reprezentacija koja se natječe na Svjetskom prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak ovog ponedjeljka započela je sa službenim treninzima. Natjecanje se održava u mađarskom Szolniku na rijeci Tisi, a u reprezentaciji je i Turopoljka, članica ŠRK-a Ribomanija Vanda Kos.

Samo natjecanje održat će se u subotu i nedjelju, dok službeni treninzi traju od ponedjeljka do petka i tijekom njih sve reprezentacije moraju proći kroz svih pet sektora natjecanja.

- Za sada smo zadovoljni i rastemo iz dana u dan. Svakim danom podiźemo ulovljenu kilažu što nam daje dodatni motiv za dalje-poručili su iz ŠRK-a Ribomanija.

Uz Vandu Kos u reprezentaciji su i Silvija Lovrentjev (Ivanec), Tatjana Štajduhar (ŠRK Koprivnica), Ivanka Škoda, Natalija Žganec i Paola Pongrac (sve članice ŠRD-a Klen Sv. Marija), a svima njima možemo poželjeti samo jedno: Bistro!

(foto: ŠRK Ribomanija)

Galerija slika

Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak Vanda Kos na Svjetskom prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak

Podijeli