Novosti Sport Događanja

Siniša Mioković: "Rast ćemo kako će prvenstvo odmicati"

23.08.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Lukavca sinoć su u Kobiliću kod Vatrogasca imali posljednju provjeru uoči prvenstvenog starta. Pobjedom su se osladili domaći igrači (3:2), no to previše ne zabrinjava trenera Lukavca, Sinišu Miokovića čija je momčad poražena i susretima protiv Nura i Odre odigranim za vikend.

-Kroz ove utakmice vidio sam sve što sam htio. Noge su nam još uvijek dosta teške nakon napornih i iscrpljujućih treninga. Trebat ćemo dosta raditi, a uz to nadam se da će nam stići barem još dvojica igrača kako bismo pojačali konkurenciju u momčadi- kaže nam trener Siniša Mioković koji je na klupu Lukavca sjeo ovog ljeta.

Uz njega klubu su tijekom ljetne stanke pristupili i Huzjak, Skorin te vratar Sučić koji je jučer po prvi puta bio u sastavu momčadi koja se u pravom svjetlu pokazala na nedavnom turniru u Mičevcu gdje je osvojila drugo mjesto pokleknuvši tek u finalu nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca od Klasa. No, bitnije od samog rezultata bila je obećavajuća igra, ali i ponašanje igrača kojima je trener usadio neke nove vrijednosti.

-Tijekom priprema smo dosta radili i vjerujem kako će se to kroz određeno vrijeme i materijalizirati. Sigurno da ćemo imati padova dok se ne posložimo onako kako ja to želim, no vjerujem da ćemo rasti kako će prvenstvo odmicati- zaključio je trener Mioković čiji igrači novu prvenstvenu sezonu otvaraju u nedjelju u Rakovcu kod istoimenog domaćina.

Podijeli