Novosti Sport Događanja

Lomnica i Rugvica sutra otvaraju prvenstvo

24.08.2017. / Sportska redakcija

Ovog vikenda starta nova nogometna sezona pod okriljem Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Čast da je otvore pripala je nogometašima Lomnice i Rugvice koji se sastaju sutra od 18 sati.

U novo prvenstvo Lomnica ulazi s jasnim ciljem napadom na sam vrh zbog čega se u domaćim redovima utakmica protiv lanjskih prvaka Prve županijske lige dočekuje s puno optimizma. Iako će nastupiti bez četvorice standardnih igrača Josipa Hrženjaka, Ivana Kosa, Josipa Ćurića i Josipa Grdenića klupsko je vodstvo uvjereno u pobjedu.

-Tijekom priprema smo dobro radili i red je da taj rad naplatimo pobjedom. Oslabljeni smo i pomlađeni, no bez obzira na to naš se cilj zna. Pobjedom želimo ući u novu prvenstvo i uvjeren sam da će tako i biti- poručio je Igor Mostarlić koji će u sutrašnjem dvoboju predvodi domaći napad.

Uz sutrašnji susret Lomnice i Rugvice, u subotu od 17,30 sati igraju HNK Gorica-Laduč te Klas-Sloga SU-ZA, dok u nedjelju igraju Rakovec-Lukavec, Strmec-TOP, Vatrogasac-Sutla, Dinamo (J)-Jamnica i Kupinec-Bistra.

Podijeli